Tema concursului vine în întâmpinarea unor nevoi stringente


I

Multe companii din diverse domenii de activitate bine stabilite și cu tradiție în domeniile lor sunt puse în pericol de către noii competitori care răspund nevoilor clienților prin metode noi și inovatoare.

I

Aceste companii trec peste barierele de intrare pe piață și supraviețuire, folosindu-se în special de tehnologiile din domeniul IT, dar și de mentalitatea diferită a noii generații, care este o adeptă convinsă a conceptului de ”sharing economy”

I

Întrebarea inevitabilă pe care și-o pun și companiile de utilități, analizând ce se întâmplă în alte industrii, este:

Ce putem face pentru a genera chiar noi acel val de schimbare pe care îl așteaptă clienții noștri?

Ce așteptări au organizatorii de la echipele participante?


I

Să propună idei inovatoare care să determine creșterea satisfacției clienților. Se pot aborda subiecte de la eficiență energetică, până la mobilitate sustenabilă, dar și modalități diferite de livrare, respectiv de prestare a produselor și serviciilor actuale.

I

Să participe activ la workshop-urile și trainingurile din cadrul concursului, să se documenteze și să pună întrebări pentru orice nelămurire.

I

Să dezvolte un business case pe baza cunoștințelor dobândite la trainingurile și workshop-uri din cadrul competiției, care să fundamenteze ideea propusă initial, prin intermediul detaliilor tehnice și economice.

De ce E.ON România organizează această competiție?


I

Grupul E.ON în România se implică direct și activ în inițierea și susținerea de proiecte de responsabilitate socială prin care vizează schimbări pozitive în comunitățile în care își desfășoară activitatea.

I

Organizatorii evenimentului urmăresc dezvoltarea creativității studenților, conturând cadrul ideal unde studenții își pot testa ideile și cunoștințele construind un business ce poate servi una dintre cele mai stringente nevoi ale prezentului.

I

Într-o economie dinamică este foarte important ca inginerii să conștientizeze impactul economic pe care îl au deciziile lor, astfel în cadrul acestei competiții dorim să le oferim posibilitatea de a-și dezvolta abilități care să le permită să exceleze în aceste condiții.

Nu mai sta pe gânduri, formează acum o echipă și înscrie-te în concurs

Înscrie-te